Välkommen till oss på PPAB!

Du hittar oss på Södra Kungsvägen 63, Lidingö. Hit tar det 10 minuter med bil från Stureplan. Under vårt tak finner du mer än 30 års branscherfarenhet och en aldrig sinande lust att hjälpa just dig som är kund!

Ett brett och speciellt sortiment

Vi har rätt produkter för dig - allt från julklappar och påskpresenter till sommarhälsningar, eller varför inte till när du bara vill påminna dina anställda om att de faktiskt är de bästa?!

Vi har även mer traditionella reklamartiklar som till exempel pennor med tryck. I kollektionen finns dessutom konferensväskor, ett stort utbud av profilkläder från de flesta av de bästa kollektionerna och mycket mer.

Numera har vi även en välfylld yrkesbutik med arbetskläder och -skor samt en fotscanner - allt för att garantera komfortabel och säker arbetstid för dina anställda.

Här på PPAB rekommenderar vi bara sådant som vi tror är rätt för dig. Saker som har rätt kvalitet och rätt pris. Vår uppgift är att se till att du får ut det mesta möjliga av posten produktmedia i din budget. Varenda sak - oavsett om den benämns som presentreklam, give-away eller profilkläder - skall avspegla den image och känsla som du som givare står för. Då blir det en klok och sund investering!

Alltid tillgängligt

Har du inte tid eller möjlighet att besöka oss? Välkommen in i vår webshop!
Här finner du ett makalöst sortiment till konkurrenskraftiga priser.
Hittar du inte det du söker? Kontakta oss, så hjälper vi dig gärna!

Snabbfakta om PPAB

Bolagsnamn
Professionell Produkt Media Lidingö AB
Telefonnummer
08 - 636 50 50
E-postadress
info@ppab.nu
Besöks-, leverans- och postadress
Södra Kungsvägen 63, 181 32 Lidingö
Branschförening
SBPR, Svensk Branschförening Profil- och Reklamartiklar
F-skattesedel och VAT-nummer
5565107991